כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעים ומוצלח

מושלם לשבת: מתכון לפרוסות חצילים בטמפורה

מתכון לסלט נהדר לכבוד שבת קודש: פרוסות חצילים בטמפורה מטוגנות וטעימות במיוחד שיוסיפו המון טעם לסעודה

מושלם לשבת: מתכון לפרוסות חצילים בטמפורה
פרוסות חצילים בטמפורה צילום: אתי זוהר

מתכון לפרוסות חצילים בטמפורה / אתי זוהר

המצרכים לפרוסות חצילים בטמפורה:

  • 1 חציל פרוס לעיגולים
  • שמן לטיגון
  • קמח לציפוי

לבלילה:

  • 1 כוס קמח
  • כמון
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט צילי חריף
  • מלח
  • שום גבישי
  • 1 כוס סודה מוגזת

אופן ההכנה לפרוסות חצילים בטמפורה:

  1. בקערה, מערבבים היטב את כל מצרכי הבלילה עד לקבלת מרקם כמו טחינה. (אם יש צורך מוסיפים עוד מעט סודה)
  2. טובלים את פרוסות החצילים בקמח ולאח"מ בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה נאה.
  3. מוציאים לקופסא ושומרים לסעודת שבת

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון חצילים מטוגן טמפורה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}