מתכון לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו
מתכון נהדר לקינוח חלבי מושלם, טארטלטים במילוי קרם גבינה ובקישוט של חתיכות מנגו עסיסיות המעניקות את הטעם המרענן לקינוח מוצלח
- חני לוין
- י"ג תשרי התשפ"ג
טארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו צילום: אתי זוהר
מתכון לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו / אתי זוהר
המצרכים לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו:
לבצק טארטלטים:
- 200 גרם חמאה קרה / נטורינה
- 1 אבקת סוכר (100 גרם)
- 1ביצה L
- 2 כוסות (300גרם) קמח לבן + 2 כפות (לפי הצורך)
לקרם גבינה:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
- 250 גרם גבינה לבנה
- 3 כפות סוכר
לקישוט:
- מנגו חתוך בצורה מעניינת / ריבת פירות יער / כל פרי שאוהבים.
- ניתן להמיר את הפירות בזילוף ממרח לוטוס / ריבת חלב / שוקולד מגורד
אופן ההכנה לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו:
לבצק טארטלטים:
- בקערה מכניסים את החמאה, אבקת סוכר, ביצה וקמח ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
- מחלקים את הבצק לשני חצאים בכדי שיהיה קל לרידוד
- מקמחים את נייר האפיה מעט ומרדדים עיגול בצק אחד לשכבה דקה וקורצים את הבצק המרודד לעיגולים בעזרת קורצן או בעזרת כוס זכוכית צרה,
- מרפדים את התבניות האישיות, דוקרים במזלג ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 15 דקות או עד הזהבה
הכנת קרם גבינה:
- מקציפים היטב שמנת מתוקה עם פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב
- מוסיפים לקצפת בתנועות קיפול את הגבינה והסוכר עד לקבלת קרם גבינה חלק
- מזלפים את קרם הגבינה בתוך הטארטלטים ומקשטים מעל במנגו.
הערה: ניתן לקנות טראטלטים מוכנים ורק למלא אותם.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות