לשבת וחג
מתכון לדגי סלמון ברוטב טריאקי וגרגירי חומוס
לכבוד שבת קודש: מתכון נהדר לדגי סלמון המתבשלים ברוטב טריאקי ומגוון תבלינים בשילוב גרגירי חומוס וכוסברה קצוצה הנותנים את טעמם הנפלא לחגיגה מושלמת
- שולמית שחר
- י"ב תשרי התשפ"ג
דגי סלמון ברוטב טריאקי וגרגירי חומוס צילום: שולמית שחר
מתכון לדגי סלמון ברוטב טריאקי וגרגירי חומוס / שולמית שחר
המצרכים לדגי סלמון ברוטב טריאקי וגרגירי חומוס:
מידות אוניברסליות
- נתח דג סלמון שלם בגודל בינוני
- 1 קופסת שימורי חומוס שלם (550 גרם)
- 6 כפות רוטב טריאקי
- 1/2 כוס שמן
- 4 כפות מים
- 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית שום כתוש
- חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לדגי סלמון ברוטב טריאקי וגרגירי חומוס:
- מקלפים לדג את העור ושוטפים היטב
- חותכים את הדג למנות ומניחים במחבת רחבה
- שוטפים ומסננים את החומוס ומפזרים מעל הדג
- מפזרים מעל את התיבול (מלבד הכוסברה) ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים את הדגים עם מחבת מכוסה כ1/2 שעה (או עד שרוב הרוטב הצטמצם) ומידי פעם יוצקים מהרוטב מעל הדגים
- מפזרים מעל הדגים את הכוסברה ומתארגנים לחגיגה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות