מתכון לעוף עם אפונה ושומר
תבשיל משובח ומלא עניין: אפונה ושומר המתבשלים יחד עם עופות טבעות בצלים, כרפס, גזר ותפוחי אדמה מעניקים תבשיל חגיגי ומגוון
- עליזה עליון
- ט' תשרי התשפ"ג
עוף עם אפונה ושומר צילום: עליזה עליון
מתכון לעוף עם אפונה ושומר / עליזה עליון
המצרכים לעוף עם אפונה ושומר:
- 2 עלי וגבעולי כרפס
- 7 שוקי עוף
- 2 בצלים פרוסים לטבעות
- 2 שומרים חצויים נקיים
- 5 תפו"א פרוסים לפלחים
- 1 גזר חתוך לטבעות
- 1 קופסת אפונה שימורים
- כורכום
- מלח
- פלפל שחור
- מעט פלפל לבן
- 1 כף מרק עוף
- 3 כוסות מים
אופן ההכנה לעוף עם אפונה ושומר:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה חזקה
- מוסיפים את יתרת המצרכים והתבלינים, מכסים הכל במים ומערבבים.
- מבשלים על להבה גבוהה במשך 20 דקות ומנמיכים את האש.
- מבשלים כשעה עד שעה ורבע או עד שהעופות רכים
- ניתן לפזר כוסברה קצוצה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות