מעדן אמיתי
מתכון לדלעת יפנית במילוי בשר ואורז
לאוהדי הממולאים: קבלו מתכון מושלם לדלעת יפנית במלית של תערובת בשר ואורז המעניקים לה טעם מיוחד לסעודה בשרית מושלמת, מאכל מעדן – לא תפסיקו לאכול
- נועם זיגדון
- ח' תשרי התשפ"ג
דלעת יפנית במילוי בשר ואורז צילום: נועם זיגדון
מתכון לדלעת יפנית במילוי בשר ואורז / נועם זיגדון
המצרכים לדלעת יפנית במילוי בשר ואורז:
- 2 דלעות יפניות בנוניות
- שמן
- מלח
- פלפל שחור
למילוי:
- 1 בצל קצוץ דק
- 300 גרם בשר מבושל חצי בישול
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 כוסות אורז שטוף ומסונן
- 2 שיני שום כתושות
- 3 כוסות מים
- 3-4 כפות צנוברים
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1 כפית בהרט
- ½ כפית הל טחון
- ½ כף שטוחה מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לדלעת יפנית במילוי בשר ואורז:
- חותכים את ראש הדלעות ומרוקני מהתוכן
- מברישים אותן במעט שמן ומפזרים מלח ופלפל שחור
הכנת המילוי:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את חתיכות הבשר ומטגנים משני צדדים
- מוסיפים את השום והתבלינים ומחממים כשתי דקות תוך ערבוב תמידי
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את האורז לסיר ומבשלים על אש גבוהה כ-15 דקות עד לצמצום הנוזלים
- ממלאים את הדלעת ומכסים אותה היטב עם נייר אפיה ונייר כסף
- מניחים על תבנית גבוהה ויוצקים לתוך התבנית 3 כוסות מים
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° מעלות ואופים במשך כשעה וחצי
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות