כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
מרענן ועסיסי

מתכון לכרוב סגול כבוש

מתכון נהדר לכרוב סגול כבוש, מתאים כתוספת לכל ארוחה, או כשמתחשק לכם להתפנק על סלט עסיסי ומרענן

מתכון לכרוב סגול כבוש
כרוב סגול כבוש צילום: שולמית שחר

מתכון לכרוב סגול כבוש / שחר שולמית

המצרכים לכרוב סגול כבוש:

  • 5 קילו כרוב סגול
  • 1 כף מלח לימון
  • 6 כפות סוכר שטוחות
  • 1 ליטר חומץ
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה לכרוב סגול כבוש:

  1. שוטפים את הכרוב השלם( ללא תולעים) ומנגבים אותו היטב
  2. חותכים אותו לרבעים ומוציאים את הליבה(החלק הבהיר)
  3. קוצצים את הכרוב ומניחים אותו בקערה גדולה
  4. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב עם היד
  5. מניחים אותו כ1/2 שעה לספוח טעמים ומערבבים אותו שוב מספר פעמים
  6. מעבירים אותו לצנצנת מעוקרת ואפשר כבר להתענג עליו בכל סוג של ארוחה.

הערה: כשהכרוב נגמר לא זורקים את הנוזלים. מוסיפים להם שוב פעם כרוב ומתקנים תיבול

בהצלחה רבה ובתאבון

כרוב סלט מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}