קינוח חגיגי
מתכון למאפינס שוקולד ויין
מאפה קליל טעים ומוצלח, מתכון למאפינס שוקולד בשילוב של יין ומיץ תפוזים המעניקים טעם משובח ומיוחד לקינוח חגיגי יותר
- שולמית שחר
- ה' תשרי התשפ"ג
מאפינס שוקולד ויין צילום: שולמית שחר
מתכון למאפינס שוקולד ויין / שחר שולמית
המצרכים למאפינס שוקולד ויין:
מידות אוניברסליות
מתקבלות 19 יחידות (תלוי בגודל המאפינס)
- 5 כוסות קמח
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס אבקת קקאו
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 3/4 כוס יין
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 3/4 כוס שמן
- 3 ביצים גודל XL
אופן ההכנה למאפינס שוקולד ויין:
- בקערה, מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את המצרכים היבשים, מוסיפים את הנוזלים ומערבבים
- מוסיפים את הביצים ומאחדים מסה
- משמנים את התבניות ויוצקים לכל שקע מהמסה עד 3/4 מגובהו
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ 20 דקות או עד שהמאפינס מוכנים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות