מתכון לקציצות סילקא מוצלחות
מתכון נהדר לקציצות סילקא מוצלחות וטעימות, מורכבות משלושה מצרכים בלבד ומעניקות טעם מיוחד לשולחן החג
- אפרת ושדי
- כ"ד אלול התשפ"ב
קציצות סילקא צילום: אפרת ושדי
מתכון לקציצות סילקא מוצלחות / אפרת ושדי
המצרכים לקציצות סילקא מוצלחות:
- 2 חב' עלי סלק
- 1 ביצה
- 1 כף גדושה קמח
- אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל לבן
אופן ההכנה לקציצות סילקא מוצלחות:
- שוטפים היטב את עלי הסלק
- מחממים סיר עם מים ומעט מלח ומביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי הסלק ומבשלים כ10 דקות (יש לשים לב לא לבשל יותר מידי)
- מסננים היטב את עלי הסלק ולאח"מ טוחנים אותם במעבד מזון יחד עם ביצה
- מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח, פלפל לבן ואבקת מרק.
- מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בעזרת כף קציצות מהעיסה עד להשחמה משני הצדדים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות