טעימה ומשובחת
מתכון לקציצות עוף מזרחיות ברוטב אדום והכי עסיסי שיש
ארוחת צהריים מושלמת עם קציצות עוף מזרחיות ברוטב אדום ועסיסי במיוחד, בהגשה לצד אורז לבן או קוסקוס תקבלו מנה בשרית טעימה ומשובחת
- חני לוין
- ט"ז אלול התשפ"ב
קציצות עוף מזרחיות ברוטב אדום ועסיסי צילום: אתי זוהר
מתכון לקציצות עוף מזרחיות ברוטב אדום והכי עסיסי שיש / אתי זוהר
המצרכים לקציצות עוף מזרחיות ברוטב אדום והכי עסיסי שיש:
לקציצות:
- 1/2 קילו חזה עוף טחון
- צרור פטרוזיליה
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 1 תפוח אדמה קטן (גודל של ביצה) קצוץ דק
- מלח
- פלפל שחור
- ראס אל חנות
- פפריקה
- כורכום
- 1 כפית שמן
- 1/4 כוס מים
לרוטב אדום:
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כף גדושה פפריקה
- 4 שיני שום כתושות
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- 1/4 כפית סוכר
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כוס מים
אופן ההכנה לקציצות עוף מזרחיות ברוטב אדום והכי עסיסי שיש:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הקציצות מלבד המים ומערבבים היטב, לקראת הסוף מוסיפים את המים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים קציצות ומניחים אותן בצד עד להכנת הרוטב.
הכנת הרוטב:
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומוסיפים את יתר מצרכי הרוטב לפי הסדר
- מערבבים היטב עד לאיחוד ומכניסים את הקציצות פנימה.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים במשך כ30 דקות ומגישים לצד אורז לבן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות