כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
מתוק חמצמץ

מתכון לסלט וולדרוף

סלט וולדורף הוא מאכל שהומצא בארה''ב במלון ולדורף אסטוריה שבניו יורק ולכן נקרא כך, הוא סלט המכיל קוביות של אננס, תפוחים, אגוזים ומיונז, הדור החדש כבר שידרג אותו והחליף את המיונז בקצפת צמחית מוקצפת מה שהופך אותו למנת קינוח חגיגית

מתכון לסלט וולדרוף
סלט וולדורף צילום: אורלי מוסאי

מתכון לסלט וולדרוף / אורלי מוסאי

המצרכים לסלט וולדרוף:

  • 1 קופסא אננס חתוך
  • 2 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות
  • 3 מקלות סלרי פרוסים (לא חייב)
  • אגוזים שבורים גס
  • 2 כפות מיונז (למי שלא אוהב ניתן להמיר בקצפת צמחית מוקצפת)

אופן ההכנה לסלט וולדרוף:

  1. בקערה מערבבים את כל המצרכים עד לאיחוד
  2. מכניסים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

סלט פירות מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}