כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
לסעודת שבת

מתכון לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה

מתכון נהדר לשווארמה, מתאים כמנה עיקרית לסעודת שבת בהגשה לצד אורז לבן יש לכם ארוחה מוצלחת וטעימה

מתכון לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה
תבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה צילום: אורלי מוסאי

מתכון לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה / אורלי מוסאי

המצרכים לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה:

  • 1 ק"ג שווארמה חתוכה לרצועות (אפשר להמיר בהודו אדום)
  • 1 בצל גדול פרוס
  • 1-2 קופסא פטריות משימורים
  • 1/2 חבילה אפונה קפואה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף גדושה תבלין שווארמה
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה לתבשיל שווארמה עם פטריות ואפונה:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות
  2. מוסיפים את השווארמה ומטגנים עד לשינוי הצבע
  3. מוסיפים תבלינים ומערבבים מידי פעם
  4. מבשלים במשך כרבע שעה ומוסיפים פטריות וכוס מים
  5. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
  6. מבשלים עוד כחצי שעה ומוסיפים את האפונה לקראת סוף הבישול
  7. אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
  8. מגישים לצד אורז לבן או קוסקוס

בהצלחה רבה ובתאבון

שווארמה אפונה פטריות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}