בטוב טעם
מתכון לקציצות סלומון עסיסיות ומוצלחות
מחפשים מתכון לקציצות סלמון נדירות? המתכון הזה בדיוק בשבילכם, קציצות סלמון עסיסיות במיוחד המתובלות בטוב טעם יחד עם בצל, שום וירק קצוץ, לא תפסיקו לזלול אותן
- חני לוין
- י"ב אלול התשפ"ב
קציצות סלמון וירק צילום: אתי זוהר
מתכון לקציצות סלומון עסיסיות ומוצלחות / אתי זוהר
המצרכים לקציצות סלומון עסיסיות ומוצלחות:
- 4 חתיכות סלמון גדולות
- 1 ביצה
- 2 כפות פרורי לחם
- 2 כפות פטרוזיליה / כוסברה קצוצה
- 1 בצל בנוני מגורד
- 3 שיני שום קצוצות דק
- מעט מלח
- פלפל שחור גרוס
- תבלין לדג / תבלין גריל עוף
- מעט שבבי צ'ילי
אופן ההכנה לקציצות סלומון עסיסיות ומוצלחות:
- בעזרת סכין דק דק קוצצים את הסלמון לחתיכות קטנטנות
- אם קוצצים במעבד מזון קוצצים לחתיכות גסות - לא לטחון לגמרי
- מוסיפים את יתר המצרכים לפי הסדר הרשום ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה
- יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד להשחמה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות