מנה בשרית מושלמת
מתכון לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה
מתכון מיוחד לכרעיים עוף המתבשלים עם אפונה ולימון פרסי ברוטב עגבניות מושלם, בהגשה לצד אורז לבן ויש לכם מנה בשרית מושלמת
- נועם זיגדון
- ט' אלול התשפ"ב
- 1 תגובות
עוף עם אפונה ולימון פרסי צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה / נועם זיגדון
המצרכים לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה:
- 6 מנות כרעיים עוף
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 2 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים
- 2 כוסות אפונה קפואה
- 1 כף רסק עגבניות
- 2 לימונים פרסים
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית כורכום
- 2 כוסות מים
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את העופות ומטגנים משני צדדים
- מוסיפים רסק ותבלינים ומבשלים כ-5 דקות נוספות
- מוסיפים את המים, הלימון, האפונה ותפוחי האדמה ומביאים לרתיחה
- מבשלים על אש בינונית להבה נמוכה במשך כשעה
- מומלץ להגיש לצד אורז לבן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות