רעיון חדש
מתכון לקוסקוס מתוק חגיגי ביותר
מחפשים רעיון למאכל חדש ומעניין? קבלו מתכון מיוחד בטעם חדש, קוסקוס המתבשל עם אוכמניות ושקדים בשילוב יין מתוק, סוכר, קינמון ופקאן תקבלו מנה חדשה וטעימה
- שולמית שחר
- ו' אלול התשפ"ב
- 1 תגובות
קוסקוס מתוק צילום: שולמית שחר
מתכון לקוסקוס מתוק חגיגי ביותר / שחר שולמית
המצרכים לקוסקוס מתוק חגיגי ביותר:
מידות אוניברסלית
- 100 גרם אוכמניות
- 1/3 כוס יין מתוק
- 200 גרם שקדים פרוסים
- 1/4 כוס שמן
- 3 כוסות קוסקוס יבש
- 4 כוסות מים
- כף שטוחה מלח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס סוכר
- 3 כפיות שטוחות קינמון
- 200 גרם פקאן מסוכר
אופן ההכנה לקוסקוס מתוק חגיגי ביותר:
- מערבבים את האוכמניות עם היין ומחממים אותם במיקרו במשך דקה מניחים בצד לספיחת טעמים כשעתיים
- מטגנים על להבה נמוכה את השקדים עם השמן עד להזהבה
- מצננים ומניחים בקופסא אטומה
- שמים בקערה גדולה את הקוסקוס עם המים, השמן והמלח ומערבבים היטב
- מכסים את הקערה ומניחים לקוסקוס לספוח את כל המים כשעתיים
- מכניסים את קערת הקוסקוס כשהיא מכוסה למיקרוגל למשך 5 דקות על העוצמה הכי חזקה
- מוציאים ומערבבים היטב
- מכניסים שוב את הקוסקוס מכוסה למיקרוגל לסבב נוסף של 5 דקות ושוב מערבבים
- מוסיפים לקוסקוס את הסוכר והקינמון ומערבבים היטב ומכניסים שוב מכוסה למיקרוגל (פעם שלישית) למשך 5 דקות אחרונות
- מסננים את האוכמניות מהיין ומוסיפים אותם לקוסקוס ומערבבים
- קוצצים את הפקאן ומוסיפים אותו ואת השקדים לקוסקוס בסמוך לארוחה
מערבבים ומתענגים
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות