מתכון לרולדת פררו רושה מושחתת
מחפשים לפנק עם עוגה חלבית מושחתת והכי טעימה שיש? קבלו מתכון לרולדת פררו רושה נדירה וטעימה במיוחד
- מירב מלכה
- כ"ה אב התשפ"ב
רולדת פררו רושה מושחתת צילום: מירב מלכה
מתכון לרולדת פררו רושה מושחתת / מירב מלכה
המצרכים לרולדת פררו רושה מושחתת:
- 5 ביצים
- 5 כפות סוכר
- 5 כפות קמח
- 1 אבקת אפיה
- 4 כפות שמן
- 3 כפות קקאו
לקרם:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג בטעם שוקולד בלגי
להרכבה:
- קרם פררו רושה
- 1/2 חב' שוקולד חלב מגורדת (לא חייב)
לגנאש:
- 100 גרם שוקולד מריר עם אגוזים
- 50 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה לרולדת פררו רושה מושחתת:
- מפרידים את הביצים
- את החלבונים מקציפים עם 5 כפות סוכר
- בקערה נפרדת מערבבים היטב את החלמונים עם אבקת האפייה, השמן והקקאו
- מאחדים את תערובת החלמונים עם הקצפת ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.
- מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומשטחים היטב
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשל 12 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
הכנת הקרם:
- מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 4 כפות פודינג בטעם שוקולד בלגי
ההרכבה:
- מורחים על הרולדה קרם פררו רושה ומפזרים את השוקולד המגורד
- משטחים את הקרם ומגלגלים לרולדה.
- מכניסים לקירור להתייצבות.
הכנת הגנאש לציפוי הרולדה:
- ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה עד להמסה מלאה ומצפים את הרולדה.
- מכניסים לקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות