מתכון לרולדת שוקולד וניל / מירב מלכה
מחפשים מתכון לרולדה מושלמת, קלילה וטעימה? קבלו מתכון לאחת מוצלחת ומלאת עניין, תוכלו לקשט כיד הדמיון הטובה עליכם
- מירב מלכה
- כ"ג אב התשפ"ב
רולדת שוקולד וניל צילום: מירב מלכה
מתכון לרולדת שוקולד וניל / מירב מלכה
המצרכים לרולדת שוקולד וניל:
לעוגה:
- 5 ביצים
- 5 כפות סוכר
- 4 כפות שמן
- 5 כפות קמח
- 2 כפות קקאו
- 1 אבקת אפיה
לקרם:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
- 3 כפות מחית וניל.
להרכבת הרולדה:
- ממרח פסק זמן
אופן ההכנה לרולדת שוקולד וניל:
- מפרידים את הביצים
- את החלבונים מקציפים עם 5 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב
- בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם יתר המצרכים מלבד הקמח.
- מאחדים את הקצפת עם תערובת החלמונים ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.
- מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לקבלת בלילה אחידה
- מעבירים לתבנית בינונית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
- אופים במשך כ 12 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
הכנת הקרם:
- מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ו3 כפות מחית וניל. עד לקבלת קרם אחיד.
הרכבת הרולדה:
- מורחים ממרח פסק זמן על הרולדה, על הממרח מורחים מהקרם ומגלגלים לרולדה
- מקשטים כיד הדמיון ומכניסים לקירור
- מגישים קר.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות