מתכון לעוגת שוקולד קפה בציפוי בהיר
עוגה קלילה ומהירה שמתאימה להגשה לכל אורח מפתיע, שילוב של שוקולד וקפה מעניקים לכם את הטעם לעוגה עסיסית ומושלמת
- נועם זיגדון
- י"ז אב התשפ"ב
עוגת שוקולד קפה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת שוקולד קפה בציפוי בהיר / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת שוקולד קפה בציפוי בהיר:
- 4 ביצים L
- 1 כוס שמן
- ¾ כוס מים רותחים
- 1 כף קפה שחור
- 4 כפות קקאו
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח
- ½-1 כוסות סוכר
לציפוי:
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 כף שמן
- 1 כפית נס קפה
- ½-1 כפות מים רותחים
אופן ההכנה לעוגת שוקולד קפה בציפוי בהיר:
- מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כ-5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן
- מערבבים את המים עם הקפה ומוסיפים למיקסר
- מוסיפים גם תמצית וניל וממשיכים לערבל
- בקערית מערבבים את הקקאו עם הקמח ואבקת האפיה ומוסיפים לתערובת
- מערבלים עד לקבלת בלילה אחידה
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים כ-40 דקות
הכנת הציפוי:
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד
- שופכים מעל העוגה אחרי שהתקררה
- מפזרים סוכריות שוקולד או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות