כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעם של עוד

מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס

הכי טעים שיש: מתכון נהדר לטורטייה מטוגנת בציפוי חלבי מושלם וממולאת בגבינה צהובה ותירס, מנה מוצלחת שתשאיר אתכם עם טעם של עוד

מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס
טורטייה במילוי גבינות ותירס צילום: שולמית שחר

מתכון לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס / שולמית שחר

המצרכים לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס:

מידות אוניברסליות

  • אריזה של טורטיות קוטר 20

למתבל (ציפוי הטורטייה) :

  • 3 ביצים גודל לארג'
  • 1/3 כוס חלב
  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה(אפשר יותר)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 2 כפות שמן

למלית:

  • גבינה צהובה מגורדת
  • קופסת שימורים של תירס מתוק( מסוננת מנוזלים)

אופן ההכנה לטורטיתירס – טורטיה במילוי גבינות ותירס:

  1. מערבבים היטב בקערה רחבה את מצרכי הרוטב לבלילה מימית ונוזלית ( מלבד הגבינה והתירס)
  2. מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן
  3. טובלים את הטורטייה במתבל ומעבירים אותה למחבת
  4. שמים ב1/2 טורטייה גבינה צהובה ותירס בנדיבות ומקפלים את הטורטיה ל2
  5. מוסיפים למחבת עוד טורטייה ועושים את אותה פעולה (מטגנים יחד 2 טורטיות)
  6. מהדקים את הטורטיות מסביב במזלג עד שהקצוות יצמדו זו לזו כדי שהמלית לא תברח (זה קורה אם יש סבלנות)
  7. מטגנים את הטורטיות על להבה נמוכה עד הזהבה מ2 הצדדים
  8. בכל סבב מוסיפים למחבת כפית שמן

בהצלחה רבה ובתאבון

טורטיה מתכון חלבי ארוחת בוקר ארוחת ערב

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}