מהיר וקל להכנה
מתכון לתבשיל חזה עוף בתיבול של שוארמה
מחפשים ארוחת צהרים מהירה, טעימה ומשביעה? קבלו מתכון טעים במיוחד לרצועות חזה עוף המתובלות במגוון תבלינים הנותנים להם טעם של מנת שווארמה עסיסית ומיוחדת
- עליזה עליון
- י"ב אב התשפ"ב
תבשיל חזה עוף בתיבול של שוארמה צילום: עליזה עליון
מתכון לתבשיל חזה עוף בתיבול של שוארמה / עליזה עליון
המצרכים לתבשיל חזה עוף בתיבול של שוארמה:
- 1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
- 4 בצלים חתוכים לרצועות
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית בהרט או תבלין לשוארמה
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- 1 כפית גדושה פפריקה
אופן ההכנה לתבשיל חזה עוף בתיבול של שוארמה:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- בסיר אחר, מטגנים במעט שמן את רצועות חזה העוף ל2 דקות או עד שמשתנה הצבע ללבן (לא יותר מדיי)
- מעבירים את חזה העוף למחבת עם הבצל המטוגן ומוסיפים את התבלינים
- מבשלים עוד 2 דקות ומכבים את האש.
- מפזרים מעל כוסברה קצוצה
- ניתן להגיש עם טורטייה חמה או לצד אורז לבן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות