שנה חדשה ובריאה: דג פורל לסעודת ראש השנה
ארוחת ראש השנה היא הזמן המתאים ללכת על מתכון פורל ולקצור מחמאות מהסועדים • והפעם: פורל בכוסמת • באדיבות חוות דגי הדן והשף יניב פרטוש
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ט"ז אלול התשע"ג
- 3 תגובות
צילום: אייל קרן
מרכיבים ל-4 סועדים
4 נתחי פורל (100-120 גרם כל אחד)
120 גרם כוסמת (חצי כוס)
4 שיני שום קצוץ
4 כפות ממרח עגבניות מיובשות
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה מלח ים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 לימון כבוש
אופן ההכנה
• מבשלים את הכוסמת במים עם 3 כפות מלח.
• לאחר הבישול מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הכוסמת, ממרח עגבניות, הלימון הכבוש, שיני שום ופלפל שחור גרוס.
• מטגנים קלות ומצננים.
• מניחים את הדגים כאשר העור מופנה כלפי מטה וממלאים בכוסמת.
• מגלגלים לגלילה, סוגרים היטב (ניתן להיעזר בקיסם).
• זורים מלח ים ומעט שמן זית, ועוטפים בנייר אלומיניום.
• מכניסים לתנור ב-100 מעלות ומאדים 30 דקות.
• מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות