מתכון לדג סלמון עם ירקות בתנור
מתכון מהיר וטעים של סלמון או כל דג אחר שתבחרו, שילוב של גמבות צבעוניות עם בצל וירק קצוץ המתובלים במרינדה אדומה ומעניקים יופי וטעם משובח לדג של שבת
- חני לוין
- א' אב התשפ"ב
דג סלמון צילום: אורלי מוסאי
מתכון לדג סלמון עם ירקות בתנור / אורלי מוסאי
המצרכים לדג סלמון עם ירקות בתנור:
- 6 חתיכות פילה דג שטופות (אחרי זילוף לימון ומסוננות לייבוש.)
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 בצל חתוך לקוביות
- צרור פטרוזיליה קצוצה
למרינדה:
- 1/2 כוס שמן
- 2 כפות פפריקה
- 1 כף פפריקה גרוסה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לדג סלמון עם ירקות בתנור:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי המרינדה עד לאיחוד, טובלים כל חתיכת דג ומניחים בתבנית
- מעבירים את הירקות למירנדה שנשארה ומערבבים היטב
- מניחים שתי כפות מתערבות הירקות על גבי כל חתיכת דג ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כחצי שעה עד 40 דק.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות