נהדרת וטעימה
מתכון לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור
ארוחת צהריים נהדרת וטעימה עם פרגיות, טבעות בצל ופרוסות תפוחי אדמה, מתובלות במרינדה משובחת ואפויות בתנור, מתאים להגשה לצד אורז לבן
- חני לוין
- כ"ח תמוז התשפ"ב
פרגיות עם תפוחי אדמה ובצל צילום: אורלי מוסאי
מתכון לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור / אורלי מוסאי
המצרכים לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור:
- חתיכות פרגית מנוקות
- 1 בצל חתוך לטבעות
- תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים
- מלח
- פלפל שחור
- תבלין לפרגית
- טוסקנה
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לפרגיות עם בצל ופרוסות תפוחי אדמה בתנור:
- בקערה מערבבים את כל התבלינים עם השמן עד לאיחוד, טובלים את חתיכות הפרגיות במרינדה ומניחים בתבנית אפייה.
- מכניסים את הבצל ופרוסות תפוחי האדמה למרינדה שנותרה ומערבבים הייטב.
- שופכים את תפוחי האדמה והבצל המתובלים אל התבנית עם הפרגיות ומערבבים אותם יחד.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כשעה וחצי עד להשחמה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות