כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
קל ומהיר הכנה

מעדן שישדרג כל כריך: מתכון לעגבניות מיובשות

מחפשים מתכון קל ומהיר הכנה? קבלו מתכון לעגבניות מיובשות בתוצרת ביתית, מעדן נפלא שישדרג לכם את כל כריך ומעניק טעם משובח יותר לארוחה

מעדן שישדרג כל כריך: מתכון לעגבניות מיובשות
עגבניות מיובשות צילום: רפאל דדוש

מתכון לעגבניות מיובשות / רפאל דדוש

המצרכים לעגבניות מיובשות:

  • עגבניות שרי חצויות לאורך
  • שמן זית
  • חומץ בלסמי
  • טימין / רוזמרין / עלי דפנה

אופן ההכנה לעגבניות מיובשות:

  1. מניחים את חצאי העגבניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מלמעלה שמן זית ומעט חומץ בלסמי.
  2. מתבלים בטימין, רוזמרין או עלי דפנה.
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 120° ואופים כ- 4 שעות וממתינים עד להתייבשות (לא מוחלטת, יש להשאיר מעט לחות).
  4. מעבירים לצנצנת ליצור שכבות וממלאים את הצנצנת בשמן זית, עד לגובה העגבניות.
  5. ניתן להוסיף שיני שום, ענף טימין או רוזמרין. משדרג את הטעם.
  6. מומלץ כתוספת לסלטים וכריכים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון עגבניות שרי עגבניות מיובשות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}