מתכון לראפ שחור עם שניצל דג אמנון של רמי לוי וירקות
מאת רם שנבל foodictiongram מדף הבשלנים israeli_kitchen
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- כ' תמוז התשפ"ב
- 3 תגובות
מתכון ראפ שחור צילום: מתוך הסרטון
מתכון ראפ שחור
כשחם, נכניס את השניצלים לחימום עד הזהבה.
מתכון לראפ אחד:
נחמם מראש על חום בינוני מחבת ייעודית לקרפ.
בקערה נשים >>
- 60 גרם קמח עדשים אדומות
- 100גרם מים
- כפית וחצי אבקת פיות (אבץ שחור. ניתן לרכוש בחנויות אפייה מקצועות כמו bakes.co.il)
- נערבב היטב בעזרת מקציף ידני עד לקבלת בלילה חלקה
- נשפוך למרכז המחבת ולא ניגע על מנת שלא יימרח
- לאחר שתי דקות נהפוך בעזרת לקקן סיליקון אלסטי לעוד דקה ונוציא
מורחים בממרחים לשיקול דעתכם (מיונז, טחינה, חומוס, איולי, חרדל וכו'), מוסיפים את נתחי הדג המצוינים של רמי לוי וחמוצים או ירקות טריים לשיקול דעתכם.
בתיאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות