סעודה טעימה
מתכון לבצל מקורמל במילוי בשר
ארוחת צהרים בשרית יוקרתית: מתכון לבצלים מקורמלים הממולאים בתערובת בשר משובחת ומעניקים לכם סעודה טעימה ומלאת טעם
- נועם זיגדון
- כ' תמוז התשפ"ב
בצל מקורמל במילוי בשר צילום: נועם זיגדון
מתכון לבצל מקורמל במילוי בשר / נועם זיגדון
המצרכים לבצל מקורמל במילוי בשר:
למילוי:
- 500 גרם בשר טחון
- 1 כוס אורז מבורר ושטוף
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 4 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כף תבלין לקציצות
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
- 5 כפות סילאן
- מיץ מחצי לימון
- 1/2 כפית קינמון
- 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
- ¼ צרור כוסברה קצוצה
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 3 כוסות מים
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לבצל מקורמל במילוי בשר:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי המילוי ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מקלפים את הבצלים, חותכים את הפינות ועושים חריץ לאורך הבצל עד המרכז
- מבשלים את הבצלים במים למשך 20 דקות ומקררים
- מקלפים את שכבות הבצל, ממלאים אותם בערובת הבשר ומגלגלים
- בסיר רחב שמים שמן ואת שאריות הבצל, מוסיפים פפריקה מתוקה וסילאן ומתבלים
- מסדרים את הבצל הממולא זה לצד זה ויוצקים את המים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים על אש נמוכה במשך כשעה עד שעה וחצי
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות