משובחת וטעימה
מתכון לעוגת גבינה ולוטוס קראנץ ללא אפיה
עוגה חגיגית חלבית ומיוחדת, מתכון לעוגת גבינה ללא אפייה משולבת בלוטוס ומעניקה טעם משובח וטעים במיוחד
- שולמית שחר
- ט"ו תמוז התשפ"ב
- 1 תגובות
עוגת גבינה ולוטוס קראנץ ללא אפיה צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגת גבינה ולוטוס קראנץ ללא אפיה / שחר שולמית
המצרכים לעוגת גבינה ולוטוס קראנץ ללא אפיה:
מידות אוניברסליות
- רינג מרובע גודל 22 סגור בצד אחד בניילון נצמד
לבסיס:
- 300 גרם עוגיות לוטוס
- 100 גרם חמאה רכה
- 50 גרם מחית פרלינה
- לשכבת הגבינה:
- 500 גרם גבינה לבנה 9%
- 250 גרם גבינת שמנת
- 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
- 500 גרם שמנת מתוקה
- 80 גרם אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
- 3 גרם ג'לטין
- 15 גרם מים
- 380 גרם ממרח לוטוס קראנץ
- 190 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה לעוגת גבינה ולוטוס קראנץ ללא אפיה:
- טוחנים במעבד מזון את העוגיות לפירורים / מוסיפים את החמאה והפרלינה ומעבדים עד לאיחוד /משטחים ומפלסים את המסה בתחתית הרינג ושמים במקרר
- בקערה אחרת מערבבים את הגבינות עם האינסטנט והסוכר לתערובת אחידה
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה למרקם יוגורט ומקפלים אותה אל תוך תערובת הגבינות
- מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים מעליה את בלילת הגבינה
- (מפלסים בעזרת קלף אם המסה יצאה יציבה) שמים במקפיא כשעה עד להתייצבות
- מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים בצד לרבע שעה
- מערבבים את ממרח הלוטוס והשמנת בתוך קערה ומחממים אותם במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם עד שהמסה אחידה ורכה
- ממיסים במיקרו את מסת הג'לטין מספר שניות ומערבבים את זה עם מסת השוקולד והלוטוס ויוצקים אותה על מסת הגבינה ומפלסים
- מקשטים לפי טעמכם
הערה: מקפיאים את העוגה לפני שמחלצים אותה מהרינג ומעבירים אותה למקרר ללילה לפני חיתוך קצוות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות