סעודה משובחת
מתכון לקובה סלק אדומה נדירה
ארוחת צהריים אהובה וטעימה, מתכון לקובה סלק המתבשל במרק משובח ומלא טעם, מעניק לכם שלמות לסעודה משובחת
- נועם זיגדון
- י"א תמוז התשפ"ב
קובה סלק אדומה נדירה צילום: נועם זיגדון
מתכון לקובה סלק אדומה נדירה / נועם זיגדון
המצרכים לקובה סלק אדומה נדירה:
למעטפת:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- ½ ק"ג סולת
- ½ כף מלח
- ½-1 כוסות מים
- 2 כפות שמן
לתערובת הבשר:
- ½ ק"ג בשר
- 1 בצלים גדול קצוץ דק
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כפית מלח
למרק:
- 3-5 יחידות סלק חתוך ל-2 פרוס לפרוסות דקות
- ¼ כוס שמן
- ½ -1 ליטר מים
- ¼ כף מלח
- 1-2 כפות סוכר
- מיץ מלימון שלם
- 3 גבעולי כרפס קצוץ
אופן ההכנה לקובה סלק אדומה נדירה:
הכנת המעטפת:
- מערבבים היטב את כל המצרכים ומניחים בצד רבע שעה לספיגה נוזלים
הכנת תערובת הבשר:
- מערבבים היטב את כל המצרכים עד לאיחוד ומחלקים ל-25 כדורים
הכנת המרק:
- מאדים בסיר את הסלק עם השמן כרבע שעה ומוסיפים את יתר המצרכים למרק
הרכבת הקובה:
- מחלקים את הבצק ל-25 כדורים
- מרטיבים מעט את הידיים עם מים, לוקחים כדור בנוני של מעטפת ומשטחים על כף היד ממלאים בבשר וסוגרים.
- מכניסים לתוך הסיר רק כאשר המים רותחים אחרת הקובות יתפרקו
- מבשלים כ- 30 דקות על אש נמוכה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות