מתכון לעוגת פרג ואגוזים בחושה מעולה
אוהבים מתכונים מהירים וקלילים? קבלו מתכון נהדר לעוגה בחושה טעימה והכי קלילה שיש, מתאימה להגשה לכל אורח מפתיע
- נועם זיגדון
- י"א תמוז התשפ"ב
עוגת פרג ואגוזים בחושה מעולה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת פרג ואגוזים בחושה מעולה / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת פרג ואגוזים בחושה מעולה:
- 5 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כפית תמצית וניל
- 3 כפות פודינג וניל
- ½-1 כוסות קמח
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס פרג שלם / טחון
- 1 כוס קוקוס
- 1 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה לעוגת פרג ואגוזים בחושה מעולה:
- מקציפים במהירות גבוהה את הביצים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף בהיר תפוח
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן, התמצית וניל והמיץ
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הפרג, הקוקוס והאגוזים
- עוצרים את פעולת המיקסר ומכניסים בתנועת קיפול את הקערה עם הקמח והיבשים
- לא מערבבים יותר מידי רק עד להטמעה
- שופכים לתבנית בנונית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-40 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות