לכבוד ראש חודש
מתכון לפוקאצ'ות עם בזיליקום, עגבניות ומוצרלה
לכבוד ראש חודש, מתכון נהדר לפוקאצ'ות נדירות וטעימות, שילוב של שמן זית, פלפל שחור, בזיליקום, עגבניות שרי ומוצרלה מקבלים טעם מיוחד ומעדן חלבי מושלם
- אפרת ושדי
- כ"ט סיון התשפ"ב
פוקאצ'ה צילום: אפרת ושדי
מתכון לפוקאצ'ות עם בזיליקום עגבניות ומוצרלה / אפרת ושדי
המצרכים לפוקאצ'ות עם בזיליקום עגבניות ומוצרלה:
לבצק:
- 1 ק''ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 4 כפות סוכר
- 60 מ"ל שמן
- 750 מ"ל מים
- 1 כף מלח
לפיזור מלמעלה:
- עגבניות שרי חצויות
- בזיליקום
- גבינת מוצרלה
- פלפל שחור
- שמן זית בנדיבות.
אופן ההכנה לפוקאצ'ות עם בזיליקום עגבניות ומוצרלה:
- בקערת המיקסר מכניסים את כל החומרים היבשים מלבד המלח,
- לשים היטב במשך מספר דקות ומוסיפים את המים בהדרגה, לאח"מ מוסיפים תוך כדי לישה את השמן והמלח.
- ממשיכים ללוש במשך כ10 דקות ומניחים בצד להתפחה של שעה עד להכפלת הנפח
- בעזרת ידיים רטובות משטחים מהבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעצבים לצורה הרצויה.
- מניחים להתפחה נוספת של חצי שעה.
- מברישים את הבצק בשמן זית ומפזרים את יתר המצרכים מלמעלה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ20 דקות עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות