לממהרים
מתכון מהיר הכנה לרביולי בטטה ברוטב עגבניות
רביולי בטטה ברוטב עגבניות, כמה דקות וזה בצלחת שלכם, מתכון מהיר וקל להכנה לכל הממהרים, מתאים כמנה לארוחה חלבית חגיגית
- שולמית שחר
- כ"ט סיון התשפ"ב
- 1 תגובות
רביולי בטטה צילום: שולמית שחר
מתכון מהיר הכנה לרביולי בטטה ברוטב עגבניות / שחר שולמית
המצרכים לרביולי בטטה ברוטב עגבניות:
מידות אוניברסליות
- 1 אריזה של רביולי בטטה (400 גרם)
- 1 קופסא מוכנה של רוטב שמנת עם עגבניות (258 גרם של יטבתה)
- 3 כפות שמן
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה לרביולי בטטה ברוטב עגבניות:
- מכינים את הרביולי לפי ההוראות שעל האריזה מעבירים למסננת ושוטפים
- בסיר שבו בישלנו את הרביולי שמים את רוטב העגבניות והתיבול ומביאים לרתיחה ראשונית
- מנמיכים את הלהבה למינימום ומוסיפים את הרביולי ומערבבים היטב כ2 דקות עד לספיחת טעמים
טיפים:
- לאוהבי השדרוג ניתן לטגן בצל קצוץ עד להשחמה עם מעט חמאה טרם הכנת הרוטב.
- ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת ולהכניס לתנור ל5 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות