לארוחת צהריים טעימ
מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר
מתכון נהדר לעראייס המתאים במיוחד לארוחת צהריים טעימה ומפנקת, פיתות מטוגנות בטוסטר במילוי של תערובת בשר משובחת
- אפרת ושדי
- כ"ח סיון התשפ"ב
עראייס צילום: אפרת ושדי
מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר / אפרת ושדי
המצרכים לעראייס – פיתה במילוי בשר:
- חצאי פיתות לפי כמות הסועדים
לתערובת הבשר:
- 500 גר' בשר בקר טחון טרי
- צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות שמן זית
- 1 בצל לבן קצוץ דק
- 3 בצלצלי שאלוט
- חופן אגוזים קצוצים דק
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כמון
אופן ההכנה לעראייס – פיתה במילוי בשר:
- מערבבים את כל מצרכי הבשר עד לקבלת תערובת אחידה
- ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת הבשר ודוחסים הייטב.
- מברישים את הפיתות בשמן זית מכל הכיוונים ומניחים בטוסטר בשרי למשך 10 דקות, ניתן לצלות על המנגל או במחבת פסים משני הצדדים עד להשחמה.
- מגישים לצד סלט ירקות עשיר ותחינה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות