כ"ח תשרי התשפ"ה
30.10.2024
לארוחת צהריים טעימ

מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר

מתכון נהדר לעראייס המתאים במיוחד לארוחת צהריים טעימה ומפנקת, פיתות מטוגנות בטוסטר במילוי של תערובת בשר משובחת 

מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר
עראייס צילום: אפרת ושדי

מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר / אפרת ושדי

המצרכים לעראייס – פיתה במילוי בשר:

  • חצאי פיתות לפי כמות הסועדים

לתערובת הבשר:

  • 500 גר' בשר בקר טחון טרי
  • צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 3 בצלצלי שאלוט
  • חופן אגוזים קצוצים דק
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כמון

אופן ההכנה לעראייס – פיתה במילוי בשר:

  1. מערבבים את כל מצרכי הבשר עד לקבלת תערובת אחידה
  2. ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת הבשר ודוחסים הייטב.
  3. מברישים את הפיתות בשמן זית מכל הכיוונים ומניחים בטוסטר בשרי למשך 10 דקות, ניתן לצלות על המנגל או במחבת פסים משני הצדדים עד להשחמה.
  4. מגישים לצד סלט ירקות עשיר ותחינה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פיתות בשר עראייס

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}