כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

טעים להפליא: מתכון לפנקייק בטטה ושיבולת שועל

פנקייק הוא אחד מהמטעמים הטעימים והקלילים שהמטבח שלנו יודע להוציא מפתחו, אבל גם שם אפשר לגוון ולחדש בטעמים מיוחדים ולא שגרתיים • הפעם הבאנו לכם מתכון מעולה לפנקייק חבלי עם בטטה ושיבולת שועל שתלקקו את האצבעות

טעים להפליא: מתכון לפנקייק בטטה ושיבולת שועל
מתכון לפנקייק בטטה צילום: באדיבות רמי לוי

מתכון לפנקייק בטטה
 20 דק | חלבי | קל

רשימת מצרכים:

  • 1 בטטה גדולה (כ-400 גרם), מבושלת או אפויה
  • 2 ביצים
  • ⅓  כוס מייפל
  •  2 כפות חמאה
  • כפית קינמון
  • כפיתתמצית וניל
  • כפית ג’ינג’ר מגורד דק בפומפיה
  •  ½ כפית מלח
  • כוס קמח
  • ½  כוס שיבולת שועל דקה (להכנה מהירה)
  • כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • כוס רוויון
  • חמאה לטיגון

  • להגשה:
  • מייפל
  • שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

  • קולפים את הבטטה ומועכים אותה לפירה חלק, מעבירים לקערה גדולה.
  • מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • מחממים מחבת גדולה וממיסים בה מעט חמאה. מורידים, באמצעות שתי כפות, עיגולים מהבלילה למחבת החמה ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהפנקייקס זהובים משני הצדדים.
  • מגישים עם שמנת חמוצה וסירופ מייפל.
פנקייק רמי לוי מתכון חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}