טעים במיוחד
מתכון למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה
מתכון נפלא לארוחת צהריים יוקרתית וטעימה במיוחד, מוקפץ פסטה עם פרגיות ומגוון ירקות צבעוניים, מתובלים ברוטב אסיאתי מושלם ומלא ענין
- אפרת ושדי
- כ"א סיון התשפ"ב
מוקפץ פרגיות ופסטה צילום: אפרת ושדי
מתכון למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה / אפרת ושדי
המצרכים למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה:
- 1/2 חב' פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
- 1/4 ק"ג פרגית נקיה
- 1 בצל חתוך לרצועות
- 3 גזרים חתוכים לרצועות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
- כרוב סגול חתוך לרצועות
- 1 כף אבקת מרק
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1/2 כוס רוטב צ'ילי
- 2 כפות סילאן
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- קורט מלח
אופן ההכנה למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את יתר הירקות ומקפיצים עד לריכוך.
- לאחר התרככות הירקות מוסיפים את התבלינים והרטבים ומערבבים היטב לאיחוד.
- חותכים את הפרגית לקוביות ומערבבים יחד עם הירקות שבמחבת. מקפיצים במשך 10 עד 15 דקות עד שהפרגית מתבשלת ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
- מערבבים הכל יחד ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות