מתכון לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה
ארוחת ערב מצויינת משביעה וטעימה במיוחד, מתכון לבעבע במילוי גבינה הנקרא גם סמבוסק, מתכון מעולה שניתן לשדרג את מילויו עם כל מה שאוהבים
- חני לוין
- ט"ז סיון התשפ"ב
בעבע סמבוסק במילוי גבינה צילום: רפאל דדוש
מתכון לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה / רפאל דדוש
המצרכים לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה:
לבצק:
- ½ ק"ג קמח מנופה.
- 1 כף שמרים.
- ½ חב' נטורינה / מחמאה.
- 2 כפות סוכר.
- 1כפית מלח.
- ½1 כפות חוויאיג' אפייה.
- כ- 1כוס מים חמימים.
למילוי:
- גבינת טוב טעם.
- גבינה צהובה.
- גבינת מוצרלה.
- גבינת פרמז'ן.
- (ניתן להוסיף כל סוג שאוהבים.)
אופן ההכנה לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה:
- בקערת מיקסר מכניסים את כל החומרים לבצק ומוסיפים את המים בהדרגה עד קבלת בצק רך ונעים למגע.
- מכסים את הבצק בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה, לאחר מכן יוצרים כדורים במשקל של 45-50 גר'
- בקערה מכניסים מכל הגבינות משקל אחיד ומערבבים לאיחוד.
- מרדדים היטב את כדורי הבצק לעובי של 4 מ"מ עד שנוצר עיגול וממלאים בתערובת הגבינות, מהדקים את השוליים בעזרת מזלג.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כ-12-15 דקות.
- מגישים חם ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות