כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה

ארוחת ערב מצויינת משביעה וטעימה במיוחד, מתכון לבעבע במילוי גבינה הנקרא גם סמבוסק, מתכון מעולה שניתן לשדרג את מילויו עם כל מה שאוהבים

מתכון לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה
בעבע סמבוסק במילוי גבינה צילום: רפאל דדוש

מתכון לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה / רפאל דדוש

המצרכים לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה:

לבצק:

  • ½ ק"ג קמח מנופה.
  • 1 כף שמרים.
  • ½ חב' נטורינה / מחמאה.
  • 2 כפות סוכר.
  • 1כפית מלח.
  • ½1 כפות חוויאיג' אפייה.
  •  כ- 1כוס מים חמימים.

למילוי:

  • גבינת טוב טעם.
  • גבינה צהובה.
  • גבינת מוצרלה.
  • גבינת פרמז'ן.
  • (ניתן להוסיף כל סוג שאוהבים.)

אופן ההכנה לבעבע - סמבוסק במילוי גבינה:

  1. בקערת מיקסר מכניסים את כל החומרים לבצק ומוסיפים את המים בהדרגה עד קבלת בצק רך ונעים למגע.
  2. מכסים את הבצק בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה, לאחר מכן יוצרים כדורים במשקל של 45-50 גר'
  3. בקערה מכניסים מכל הגבינות משקל אחיד ומערבבים לאיחוד.
  4. מרדדים היטב את כדורי הבצק לעובי של 4 מ"מ עד שנוצר עיגול וממלאים בתערובת הגבינות, מהדקים את השוליים בעזרת מזלג.
  5. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כ-12-15 דקות.
  6. מגישים חם ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון סמבוסק גבינה ארוחת ערב ארוחת בוקר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}