מעניין
מתכון לעוף עם פטריות ברוטב ברביקיו
אוהבים להתחדש עם מתכונים מעניינים לארוחת צהריים? הנה לכם מתכון מעולה לעוף המתבשל יחד עם פטריות ברוטב ברבקיו משגע, מתאים להגשה לצד אורז לבן וצחור
- נועם זיגדון
- ט"ו סיון התשפ"ב
עוף עם פטריות ברוטב ברביקיו צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם פטריות ברוטב ברביקיו / נועם זיגדון
המצרכים לעוף עם פטריות ברוטב ברביקיו:
- 4-5 כרעיים אפשר להחליף בפרגיות
- 1 בצל גדול חצוי וחתוך לפרוסות
- 1 קופסא פטריות חתוכות
- 2 תפו"א חתוכים לרבעים
- 3 בטטות חתוכות לטבעות
- 2 כפות רוטב ברביקיו
- 1 כף תבלין פילדלפיה או טוסקנה / גריל
- 1 כפית צ'ילי מתוק גרוס
- ½ כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית אבקת מרק בטעם בקר או בצל
- 1 כוס מים
- ¼ כף מלח
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- צרור כוסברה קצוצה
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לעוף עם פטריות ברוטב ברביקיו:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדים
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ- 2 דקות נוספות
- מוסיפים את רוטב הברביקיו ומתבלים
- ממיסים את האבקת בקר עם כוס מים ושופכים מעל
- מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטות ומפזרים כוסברה קצוצה
- מביאים לרתיחה ומעבירים ללהבה בנונית אש נמוכה
- מבשלים כשעה ומגישים לצד אורז או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות