2 דקות הכנה
מתכון לסירות חציל שנחטפות ברגע
מחפשים רעיון לארוחת ערב מהירה, קלילה וטעימה? קבלו מתכון לארוחת ערב מוצלחת חצילים אפויים המוגשים עם יוגורט, עשבי תיבול ושמן זית ומעניקים לכם מנה מושלמת
- חני לוין
- י"ד סיון התשפ"ב
סירות חציל שנחטפות ברגע צילום: רפאל דדוש
מתכון לסירות חציל שנחטפות ברגע / רפאל דדוש
המצרכים לסירות חציל שנחטפות ברגע:
- 2 חצילים חתוכים לאורך
להגשה:
- שמן זית
- עשבי תיבול: טימין, זעתר וכו'...
- מלח גס
- יוגורט / שמנת / לאבנה
אופן ההכנה לסירות חציל שנחטפות ברגע:
- בעזרת סכין חורצים פסים באלכסון על חצאי החצילים (שתי וערב).
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להשחמה.
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט
- ניתן להגיש כמנה ראשונה או תוספת יחד עם יוגורט / שמנת / לאבנה, עשבי תיבול כגון זעתר, טימין וכדומה.
- מזלפים שמן זית ומפזרים מלח וכל דבר העולה על רוחכם.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות