קלילה ובעיקר טעימה
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות מגורדות
מי לא אוהב פסטה? קבלו מתכון עם רוטב עגבניות משודרג המעניק לכם ארוחת צהריים מהירה, קלילה ובעיקר טעימה
- נועם זיגדון
- י"ד סיון התשפ"ב
פסטה ברוטב עגבניות מגורדות צילום: נועם זיגדון
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות מגורדות / נועם זיגדון
המצרכים לפסטה ברוטב עגבניות מגורדות:
- 1 חבילה ספגטי מבושלת לפי הוראות יצרן
- ¼ כוס שמן
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות 28-30%
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- 3/4 כף מלח
- 1 כפית סוכר
- 4 עגבניות מגורדות בפומפיה (או 200 גרם עגבניות מגורדות בקופסא)
- 1 כוס מים
אופן ההכנה לפסטה ברוטב עגבניות מגורדות:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את השום עד להזהבה
- מוסיפים את הכורכום והפפריקה ומערבבים
- מוסיפים ½ כוס מים, את הרסק והעגבניות המגורדות ומתבלים
- מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה
- מוסיפים עוד ½ כוס מים ומבשלים עוד כרבע שעה
- מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים לאיחוד
- מבשלים עוד 5 דקות ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות