כ"ט כסלו התשפ"ה
30.12.2024
טוויסט לליל שבת

מתכון לחלה ממולאת מטבוחה ובשר

חלה עם בשר מטוגן בפנים ומטבוחה - טוויסט לליל שבת • קבלו רעיון מנצח וסופר טעים של עדן ועודד מנשה למנה חגיגית ועשירה

מתכון לחלה ממולאת מטבוחה ובשר
חלה עם בשר ומטבוחה צילום: יח"צ

30 דק | חלבי | קל

רשימת מצרכים:

קילו קמח לבן מנופה

2 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר

2.5 כוסות מים פושרים

1 ביצה

1/2 כוס שמן זית

כף מלח

לציפוי:

1 ביצה טרופה

שומשום

למלית :

1 קילו  בשר טחון רמי לוי

1 בצל קטן קצוץ

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1 חבילה מטבוחה רמי לוי

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  • בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי החלה ולשים לבצק אחיד כ- 7 דקות
  • מתפיחים בקערה מכוסה כשעה
  • במחבת מניחים שמן ובצל קצוץ, מטגנים 3 דקות ומוסיפים בשר טחון, מלח ופלפל מטגנים תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.
  • מוסיפים למחבת מחוץ לאש קופסת מטבוחה של רמי לוי ומערבבים, מצננים היטב.
  • מחלקים את הבצק לשני חלקים, מחלקים חלק אחד מחלקים לשלושה חלקים וכל חלק מרדדים לעלה אליפטי.
  • מניחים מלית לאורכו של העלה ומגלגלים לרצועה אטומה, קולעים בזהירות חלה לא מהודקת משלוש רצועות ומניחים על תבנית אפייה.
  • חוזרים על הפעולה עם חלקו השני של הבצק.
  • מברישים את החלות בביצה ושומשום ומניחים להתפחה של 20 דקות
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד הזהבה.

 

חלה מטבוחה רמי לוי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}