טוויסט לליל שבת
מתכון לחלה ממולאת מטבוחה ובשר
חלה עם בשר מטוגן בפנים ומטבוחה - טוויסט לליל שבת • קבלו רעיון מנצח וסופר טעים של עדן ועודד מנשה למנה חגיגית ועשירה
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- ח' סיון התשפ"ב
- 2 תגובות
חלה עם בשר ומטבוחה צילום: יח"צ
30 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
קילו קמח לבן מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
2.5 כוסות מים פושרים
1 ביצה
1/2 כוס שמן זית
כף מלח
לציפוי:
1 ביצה טרופה
שומשום
למלית :
1 קילו בשר טחון רמי לוי
1 בצל קטן קצוץ
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 חבילה מטבוחה רמי לוי
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- בקערת מיקסר מניחים את כל מרכיבי החלה ולשים לבצק אחיד כ- 7 דקות
- מתפיחים בקערה מכוסה כשעה
- במחבת מניחים שמן ובצל קצוץ, מטגנים 3 דקות ומוסיפים בשר טחון, מלח ופלפל מטגנים תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.
- מוסיפים למחבת מחוץ לאש קופסת מטבוחה של רמי לוי ומערבבים, מצננים היטב.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים, מחלקים חלק אחד מחלקים לשלושה חלקים וכל חלק מרדדים לעלה אליפטי.
- מניחים מלית לאורכו של העלה ומגלגלים לרצועה אטומה, קולעים בזהירות חלה לא מהודקת משלוש רצועות ומניחים על תבנית אפייה.
- חוזרים על הפעולה עם חלקו השני של הבצק.
- מברישים את החלות בביצה ושומשום ומניחים להתפחה של 20 דקות
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד הזהבה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות