מתכון למיני פשטידת ירקות ועשבי תיבול
פשטידה מוצלחת וטעימה המתאימה להגשה אישית מושלמת, משולבת במגוון ירקות משובחים ועשבי תיבול ומעניקה תוספת נהדרת לכל ארוחה
- חני לוין
- ד' סיון התשפ"ב
מיני פשטידת ירקות ועשבי תיבול צילום: עליזה עליון
מתכון למיני פשטידת ירקות ועשבי תיבול / עליזה עליון
המצרכים למיני פשטידת ירקות ועשבי תיבול:
- 3 תפו"א בינוניים מבושלים מגורדים
- 1 בטטה גדולה מגורדת
- 4 ביצים
- 1 כפית אבקת אפיה
- 3 כפות גדושות קמח
- 1 בצל גדול מגורד
- 1 שן שום קצוצה
- מעט פלפל שחור
- מלח
- מעט כורכום
- מעט אגוז מוסקט
- מעט מרק עוף
- 1 כוס גדולה של עשביי תיבול קצוצים – פטרוזיליה, כוסברה, עירית, בצל ירוק, מנגולד.
אופן ההכנה למיני פשטידת ירקות ועשבי תיבול:
- מטגנים את הבצל יחד עם הבטטה עד להזהבה
- מכניסים לקערה יחד עם כל המצרכים ומערבבים היטב
- משמנים תבניות של מאפינס הייטב
- ויוצקים את הבלילה לשקעים
- מפזרים מעל שומשום (לא חובה ),
- ומכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות
- אופים במשך כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש ומקבל צבע זהוב יפה.
- להגיש עם זיתים גבינות וירקות
הערה: למי שאין תבניות מאפינס אפשר לאפות כפשטידה גם בתבנית אינגליש קייק
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות