כ"ו כסלו התשפ"ה
27.12.2024

מתכון לעוגת גבינה קלאסית

לקראת חג השבועות אין בית שמוותר על עוגת הגבינה הקלאסית האפויה, קבלו מתכון לעוגה מוצלחת, קלה והכי חשוב טעימה

מתכון לעוגת גבינה קלאסית
עוגת גבינה קלאסית צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגת גבינה קלאסית

המצרכים לעוגת גבינה קלאסית:

  • 7 ביצים
  • 1/2 כוסות סוכר בחלמונים
  • 1 כוס סוכר בחלבונים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 כפות קמח
  • 3 כפיות קורנפלור
  • 750 גר גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה

אופן ההכנה לעוגת גבינה קלאסית:

  1. מפרידים את החלמונים והחלבונים
  2. את החלבונים מקציפים עם כוס סוכר
  3. בקערת החלמונים מערבבים את כל שאר המצרכים
  4. מקפלים בעדינות את החלבונים והחלמונים
  5. ומעבירים את הבלילה לתבנית עגולה
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200°  ובתחתית התנור מניחים תבנית עם מים.
  7. אופים במשך 10 דקות בחום 200° ולאח''מ מורידים את החום ל150 מעלות ואופים במשך שעה.
  8. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור מכובה למשך שעה נוספת 

הערה: במהלך האפייה אין לפתוח את דלת התנור כלל.

קרדיט: אתיאלה סקיטל

המתכון מאת: נועם זיגדון

עוגת גבינה אפויה מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}