חלבי או פרווה
מתכון לקרמשניט אישי על רוטב פירות יער
קינוח חלבי או פרווה, איך שתבחרו, הוא טעים ואהוב על כולם והפעם בהגשה אישית מושלמת, מתכון לקרמשניט אישיים המוגשים על מצע של רוטב פירות יער ומעניקים לכם את הטעם המושל לקינוח חגיגי
- חני לוין
- ג' סיון התשפ"ב
קרמשניט אישי על רוטב פירות יער צילום: רפאל דדוש
מתכון לקרמשניט אישי על רוטב פירות יער / רפאל דדוש
המצרכים לקרמשניט אישי על רוטב פירות יער:
- 1 חב' בצק עלים מופשר
למילוי:
- 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
- 1 חב' פודינג וניל
- 1 כף סוכר
לרוטב פירות:
- 1 שקית פירות יער קפואים
- סוכר לפי הטעם
אופן ההכנה לקרמשניט אישי על רוטב פירות יער:
- פותחים את בצק העלים וחותכים לריבועים של 5X5
- מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
הכנת הקרם למילוי:
- מקציפים מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל חלבי/פרווה עם כף סוכר וחב' אינסטנט וניל ומעבירים לשקית זילוף.
- בעזרת סכין פותחים כל ריבוע של בצק (לצורת קונכייה) וממלאים בקרם.
הכנת רוטב פירות:
- בקערה מכניסים את פירות היער וסוכר לפי הטעם וטוחנים היטב עד למרקם חלק (רצוי לסנן לאחר הטחינה) חלק מהפירות ניתן להשאיר שלמים לקישוט.
- שופכים על צלחת מעט מרוטב הפירות, מניחים קוביית קרמשניט אישית ומפזרים אבקת סוכר
- מגישים קר.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות