סלט חלבי מעניין
מתכון לקרפצ'ו סלק וקוביות גבינה בולגרית
קרפצ'ו סלק הינו סלט מעניין המורכב מסלק מבושל ומוגש בזילוף של שמן זית, מלח גס, עלי נענע טריים וקוביות גבינה בולגרית, מתאים להגשה בכל סעודה חלבית חגיגית
- חני לוין
- ג' סיון התשפ"ב
קרפצ'ו סלק וקוביות גבינה בולגרית צילום: רפאל דדוש
מתכון לקרפצ'ו סלק וקוביות גבינה בולגרית / רפאל דדוש
המצרכים לקרפצ'ו סלק וקוביות גבינה בולגרית:
- מלח בישול
- 2 סלק עם הקליפה
- מעט שמן זית
- חומץ בלסמי
- גבינת פטה / בולגרית חתוכה לקוביות
- עלי נענע טריים
- אגוזים קצוצים
- מלח גס
אופן ההכנה לקרפצ'ו סלק וקוביות גבינה בולגרית:
- בתבנית אפייה מפזרים שכבת דקה של מלח בישול ומעליו מניחים את סלקים שטופים עם הקליפה, אופים אותם בחום 190 עד 200° עד לריכוך.
- בעזרת נעיצת סכין בודקים אם מוכן ומוציאים מהתנור.
- לאחר קירור מוחלט של הסלקים מקלפים וחוצים אותם, מכל חצי פורסים פרוסות דקות מאוד (כמעט שקופות).
- מניחים את הפרוסות בצלחת שטוחה בשכבה אחת ומעליהן מזליפים מעט שמן זית וחומץ בלסמי, קוביות גבינת פטה/בולגרית, עלי נענע טריים, אוגזים קצוצים ומלח עבה.
- מגישים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות