מאפה פריך
מתכון לעוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים שקדים ואגוזים
מתכון לעוגיות בסקוטי, עוגיות קלות ומהירות הכנה, בתוספת של פירות יבשים, אגוזים ושקדים ויש לכם מאפה פריך לצד כוס הקפה של הבוקר
- חני לוין
- כ"ט אייר התשפ"ב
עוגיות בסקוטי עם פירות יבשים צילום: רפאל דדוש
מתכון לעוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים שקדים ואגוזים / רפאל דדוש
המצרכים לעוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים שקדים ואגוזים:
- 4 ביצים שלמות
- 1כוס סוכר (אני שמה חצי כוס)
- 1כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה
- 1/2 כפית מלח
- 2.5 כוסות קמח רגיל
- 3 כפות מיץ תפוזים / מים
- 2 כוסות מיקס של פירות יבשים חתוכים. (שזיפים. חמוציות ללא סוכר. משמש יבש - מאוד טעים גם תאנים יבשים)
- 1כוס אגוזי מלך
- 3/4 כוס שקדים פרוסים.
- ניתן להוסיף גם אגוזי לוז - מאוד יפים בחיתוך
אופן ההכנה לעוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים שקדים ואגוזים:
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים יחד, מוסיפים את הפירות והאגוזים ומערבבים לאיחוד.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים שתי כיכרות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך חצי שעה.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב - זה הסוד לחיתוך מושלם - לקרר לגמרי.
- עם סכין משוננת הכי מתאים של הלחם. חותכים את הכיכרות לפרוסות דקות, מניחים על נייר אפיה ומכניסים שוב לאפייה בתנור על 150 מעלות. לאחר 10 דקות הופכים את הפרוסות ואופים עוד 10 דקות.
- מוציאים מהתנור ומקררים היטב, ומעבירים לכלי אטום לשמירת הטריות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון של לולי דדוש ז"ל
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות