מתכון: לחמניות יוגורט בטעם שום
במיוחד לסעודת חג השבועות: לחמניות יוגורט זהובות ועגלגלות שהולכות מצוין עם ממרחים, ונהדרות גם בפני עצמן. פתיחה מוצלחת לסעודה חלבית חגיגית
- כתבה מקודמת
- כ"ח אייר התשפ"ב
חמאה מולר צילום: יח"צ
זמן עבודה זמן הכנה כמות מנות רמת קושי
15 דקות שעה ורבע 20 יחידות בינוני
רכיבים:
500 גרם קמח לבן מנופה
2 גביעי יוגורט מולר נטורל 2.8% (כל גביע 150 גרם)
100 גרם חמאה צהובה מולר בטעם שום
כף גדושה שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
1/2 כוס חלב
מרכיבים להשלמה:
ביצה טרופה
2 כפות שומשום לבן
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה
- לשים למשך כשמונה דקות עד לקבלת בצק רך וחלק
- מכסים ומתפיחים למשך כשעה
- מוציאים את הבצק למשטח עבודה משומן ויוצרים כ- 20 עיגולים קטנים
- מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית אפיה, מורחים מעל ביצה ומפזרים מעט שומשום
- אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס למשך כ-15 דקות או עד אשר הלחמניות מזהיבות.
בתיאבון!
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מולר.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות