כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

קיטנה במטבח: קיש תירס אישי

מחפשת להעסיק את הילדים המשועממים? • למה שלא תלכי על קיש תירס אישי? • מתכון מאת שמרית גולדברג- צפדיה- שפית הבית של ניופאן גורמה • כתבה שניה

קיטנה במטבח: קיש תירס אישי



מצרכים:

1 חבילת עלי פילו
150 גר' גבינה בולגרית
400 גר' תירס גרעינים מופשר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות קמח
125 גר' גבינת עמק מגורדת
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה :

1. חותכים את עלי הפילו לריבועים בגודל 4X4 ס"מ. משמנים בשמן זית כל יריעת עלה פילו. מרפדים ב-3 עלי פילו המשומנות את תחתיות השקעים בתבנית המאפינס.

2. מפזרים בכל שקע שכבה מהגבינה הבולגרית, מעל מגרגירי התירס ומעליהם שכבת גבינה בולגרית נוספת.

3. מערבבים בקערה את השמנת, הביצים והקמח, מוסיפים מלח ופלפל ויוצקים את התערובת מעל הגבינה והתירס.

4. בוזקים גבינה צהובה מעל ואופים בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות או עד שהקישים מזהיבים.

5. מגישים חם.
קיץ מטבח קיש ניופאן שמרית צפדיה-גולדברג

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}