קייטנה במטבח • סלט עגבניות בשלושה צבעים
לצד החיפוש אחר מתכונים קלילים את תרה גם אחר אמצעי שיעסיק את הילדים המשועממים • אז למה שלא תלכי על סלט עגבניות בשלושה צבעים? • כתבה ראשונה
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- י"א אב התשע"ג
- 1 תגובות
מצרכים:
לסלט:
עגבניות שרי
1 אבוקדו
200 גר' גבינת בולגרית חתוכה לקוביות
שמן זית
זעתר
מלח, פלפל שחור
לטורטיות:
5 טורטיות חתוכות לרצועות ברוחב 1/2 ס"מ
שמן לטיגוןאופן ההכנה:
1. להכנת הטורטיות מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק, מטגנים את רצועות הטורטייה עד להשחמה. מייבשים על נייר סופג.
2. הטורטיות לא אמורות לתפוח במהלך הטיגון אלא להישאר שטוחות ופריכות. אם הן מתנפחות, סימן שהשמן חם מדי.
3. חותכים את העגבניות לחצאים ושמים בקערה.
4. בעקרה נפרדת חותכים את האבוקדו לקוביות ומפזרים מעל מיץ מחצי לימון על מנת שלא ישחיר.
5. מערבבים את קוביות הבולגרית עם שמן זית, זעתר, מלח ופלפל ומפזרים מעל העגבניות.
6. מוסיפים את רצועות הטורטייה ומגישים.
• מאת שמרית גולדברג- צפדיה- שפית הבית של ניופאן גורמה
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות