פיצטות ירקות וגבינת עיזים בטעם כמהין
במקום רוטב עגבניות מורחים את הבצק בגבינת עיזים ומעליה פרוסות דקות של ירקות: זוקיני, בצל, פלפל או סלק. מתכון לשבועות באדיבות משק צוריאל
- כתבה מקודמת
- כ"ד אייר התשפ"ב
אוכל לשבועות צילום: יח"צ
חומרים (20-25 פיצטות)
לבצק
- חצי קילו קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כף סוכר
- 300 מ״ל מים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף מלח
לטופינג
- 1 גבינת עיזים למריחה משק צוריאל
- ירקות פרוסים–פלפלים, זוקיני, בצל, סלק, אספרגוס או פרחי ברוקולי
- מה עז פרוסה משק צוריאל
אופן ההכנה
- מכינים את הבצק: מערבלים את הקמח עם שמרים, סוכר ומים, במיקסר עם וו לישה, כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים שמן זית ומלח ולשים עוד 8 דקות, עד שמתקבל בצק רך ודביק למדי. מכסים ומתפיחים שעה לפחות
- מחממים תנור ל-220 מעלות
- מחלקים לכדורים בגודל משמש ומרדדים כל אחד מהם לפיצטה
- מורחים עליהם גבינת עיזים, מסדרים פרוסות ירק ואופים 12-15 דקות עד להזהבה
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות