כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
עסיסי וטעים

מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ

לאוהדי הכבדים: קבלו מתכון עסיסי ומלא טעמים של כבדים המתבשלים יחד עם רצועות בצל, חצאי פטריות וכוסברה קצוצה, מתובלים בטוב טעם ומעניקים לכם מנה בשרית יוקרתית ומהירה

מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ
כבד עם פטריות ובצל צילום: ורד כהן

מתכון לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ:

  • 1.5 בצל חתוך לרצועות
  • 1 חב' פטריות חצויות
  • 1 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית תבלין מעורב
  • 1 חב' כבד לאחר הצלייה
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 כפית סילאן

אופן ההכנה לכבדים עם בצל, פטריות וירק קצוץ:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומערבבים היטב
  3. מוסיפים את הכבדים הצלויים והמים הרותחים ומערבבים בעדינות
  4. מוסיפים את הסילאן וכוסברה הקצוצה ומבשלים במשך כ10 דקות.
  5. מגישים עם כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון כבדים פטריות בצל בשרי ארוחת צהריים מנה עיקרית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}