מנה בשרית מושלמת
מתכון לקוביות חזה עוף ובצל ברוטב מעדן
תוספת נהדרת לארוחת הצהרים, מתכון לקוביות חזה עוף המתבשלות יחד עם רצועות בצל מושחמות ובתיבול עסיסי שפשוט לא תפסיקו לאכול, בהגשה לצד אורז לבן תקבלו מנה בשרית מושלמת
- חני לוין
- כ"ג אייר התשפ"ב
קוביות חזה עוף ובצל ברוטב מעדן צילום: אפרת ושדי
מתכון לקוביות חזה עוף ובצל ברוטב מעדן / אפרת ושדי
המצרכים לקוביות חזה עוף ובצל ברוטב מעדן:
- כ 700 גר' חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 1 – 2 כפות סילאן
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית תבלין פילדלפיה
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה לקוביות חזה עוף ובצל ברוטב מעדן:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה נאה.
- מוסיפים את הפפריקה והכורכום ומערבבים, מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים כשתי דקות מכל צד.
- מוסיפים את יתר התבלינים מלבד אבקת מרק העוף ומערבבים היטב.
- מוסיפים כוס מים רותחים ואת אבקת המר ומערבבים היטב.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ15 עד 20 דקות.
- מגישים לצד אורז לבן ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות