מתכון למיני קרואסונים במלית גבינות ותרד
ארוחת ערב מושלמת וקלילה שתוכלו להכין מכל שאריות הגבינות שנותרו בבית, מיני קרואסונים במלית של תערובת גבינות ובתוספת של עלי תרד קצוצים תקבלו נשנוש חלבי טעים ומשביע
מיני קרואסונים במלית גבינות צילום: ורד כהן
מתכון למיני קרואסונים במלית גבינות ותרד / המתכונים של ורד כהן
המצרכים למיני קרואסונים במלית גבינות ותרד:
- בצק שמרים עלים מופשר
למלית:
- גבינת ריקוטה
- קוטג'
- 2 שיני שום כתושות
- 2 עלי תרד קצוצים
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינת מוצרלה
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- גבינת פרמזן / שומשום / קצח
אופן ההכנה למיני קרואסונים במלית גבינות ותרד:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב לאיחוד.
- פותחים את בצק העלים ומורחים בתוכו את המלית.
- מפזרים גבינה צהובה וחותכים את הבצק למשולים קטנים.
- כל משולש מגלגלים לקרואסון ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים פרמזן / שומשום או קצח.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ15 עד 20 דקות או עד להשחמה נאה.
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד סלט ירקות עשיר.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות